+ Ik fotografeer muziek

Voor symfonie-orkesten, ensembles en individuele musici, dans en theater maar ook op festivals. Opdrachtgevers zijn oa. de NJO Muziekzomer, Productiehuis Jeugdconcerten en festival Wonderfeel. Neem gerust contact op over de verschillende mogelijkheden.

“Het is voor mij de uitdaging om zo onzichtbaar mogelijk aanwezig te zijn om bezoekers niet af te leiden, en toch zoveel mogelijk mooie foto's te maken vanuit verschillende standpunten.”

+ Ik fotografeer jou

Inmiddels meer dan 130 fotoshoots. Vaak met mensen die voor het eerst poseerden en regelmatig ook mensen die vaker langskomen. Het is een leuke, bijzonder ervaring om een fotoshoot te doen. Via de foto's zie je jezelf op een andere manier en het versterkt je zelfvertrouwen.

“Ik vind het leuk om tijdens een fotoshoot, met ook jouw eigen inbreng, een mooi resultaat te bereiken in een gezellige en ontspannen sfeer. De portretten fotografeer ik het liefst zo naturel mogelijk, zodat het model puur en authentiek, in haar natuurlijke schoonheid uitkomt.”

Eerdere fotoshoots kun je bekijken op de pagina Modellen.
Wil jij ook een fotoshoot? Ervaring is niet nodig!

Meld je aan

= Ik fotografeer mensen.

Fotografie is mijn manier om mijzelf creatief te uiten. Met veel plezier fotografeer ik nu ruim 15 jaar bij muziekevenementen én je kunt bij mij terecht voor een creatieve fotoshoot. Mijn hele leven maak ik al foto's tijdens het reizen, mijn andere passie. Het fotograferen beheers ik zowel analoog als digitaal.

Het mooiste en leukste aan fotograferen vind ik het contact met ‘de mens voor de lens’. Een ruimte creëren waarbij er gezelligheid én vertrouwen is, die bijdraagt aan een fijne samenwerking tussen fotograaf en de persoon voor me. Ik laat me graag inspireren tot nieuwe inzichten want ik ervaar dat het vaak tot nóg mooiere resultaten leidt. Ik werk vanuit Eindhoven en in overleg ook op locatie.

Neem contact op


Nic Limper (klari.net BV)
Lichtstraat 333
5611 XG Eindhoven
KvK 32145994