Over mij

Over mij

Nic Limper
Ondernemer, reiziger, fotograaf. Met veel plezier fotografeer ik nu ruim 15 jaar klassieke muziek en regelmatig organiseer ik een fotosessie met modellen. En mijn hele leven maak ik al foto's tijdens het reizen, mijn andere passie. Fotografie is een manier om mezelf creatief te uiten.
+ Ik fotografeer muziek
Voor symfonie-orkesten, ensembles en individuele musici, dans en theater maar ook op festivals. Opdrachtgevers zijn oa. de NJO Muziekzomer, Productiehuis Jeugdconcerten en festival Wonderfeel. 
Neem contact met me op als je een fotograaf kunt gebruiken bij een concert, festival, dans-, of theatervoorstelling. Tarieven zijn in overleg.
+ Ik fotografeer jou
De meeste modellen die voor me poseren, staan voor het eerst voor de camera. Het is een leuke en bijzondere ervaring om een fotoshoot te doen. Via de foto's zie je jezelf op een andere manier. Ik vind het belangrijk om tijdens een fotoshoot, met ook jouw eigen inbreng, in een gezellige en ontspannen sfeer een mooi resultaat te behalen. Ik doe geen fotoshoots in opdracht, maar als je het leuk vind om eens te poseren, laat het me dan weten.
Back to Top